luni, 13 decembrie 2010

Hamburger de pui



Daca am facut saorma mi-am zis hai sa fac si hamburger doar nu e mare lucru. Am facut de pui ca aveam o bucata de piept prin frigider. Ingrediente:
  • 300g piept de pui
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 catel de usturoi 
  • 1 ou
  • condimente pentru grill
  • chifle
  • ceapa, rosii, varza sau salata
  • cascaval feliat
Tocam carnea , la fel si ceapa si usturoiul, le amestecam si adaugam condimente. Formam chiftele mai mari pe care le aplatizam si le prajim pe grill-ul uns cu putina slanina (va sfatuiesc este sa investiti intr-o tigaie de fonta ,stiti voi din aceea grea,  merita ! ).




Taiem chifla in doua , punem o chiftea de pui apoi o felie de cascaval, incalzim putin la microunde pana se topeste branza si apoi mai punem rosii , varza taiata fideluta si condimentata cu putina sare sau ce legume doriti voi aveti multe optiuni. 

SA AVETI POFTA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu