Ingrediente:
- 3 linguri ulei de masline
- 150 g. fleica de porc, taiata cuburi
- 2 catei de usturoi, zdrobiti
- 6 carnati proaspeti, taiati segmente
- 400 g. fasole alba (din conserva) , fiarta si scursa de lichid
- 2 rosii, taiate bucati
- 3 linguri bulion
- 300 ml. concentrat de vita
- 2 ramurele de rozmarin
O poza cu o parte din ingrediente
Intr-un vas cu baza dubla, incingeti 1 lingura ulei, la foc mare.
Adaugati carnea si presarati sare si piper. Prajiti timp de 5 minute, pana cand se rumeneste.
Adaugati usturoiul si continuati sa tineti pe foc alte 2 minute:
Scoateti carnea din vas, adaugati uleiul ramas si carnatii. Prajiti timp de 10 minute, pana se rumenesc:
Adaugati ingredientele ramase si carnea de porc:
Adaugati supa si fierbeti acoperit, timp de 15 minute, la foc mic
pana cand boabele de fasole se patrund si sosul se ingroasa:
SA AVETI POFTA !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu